Костадин Костадинов: ПП и „Български възход“ бяха проект, Ваня Григорова - също

1
Според Костадинов има разместване на пластовете – ГЕРБ са загубили, но ПП-ДБ не са спечелили
Според Костадинов има разместване на пластовете – ГЕРБ са загубили, но ПП-ДБ не са спечелили Снимка: bTV / стоп кадър

Според Костадинов има разместване на пластовете – ГЕРБ са загубили, но ПП-ДБ не са спечелили

Ние не бяхме търсени за подкрепа от страна на Ваня Григорова. В хода на кампанията забелязахме класическите наченки на проект. Едно лице, на което се създава добър медиен комфорт. С пищна медийна и рекламна кампания. Това го видяхме с ПП и „Български възход“.

Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV лидерът на „ВъзражданеКостадин Костадинов.

Всичко това носи отличителните черти на поредния сглобен проект от някой политически инженер. Когато едно нещо прилича на проект, държи се като проект и говори като проект – значи е проект. Единствените, които могат да направят този проект, са собствениците на държавата от Американското посолство“, каза Костадинов.

По думите му като че ли за пореден път БСП са в ролята на „донор на поредния проект“.

Според Костадинов има разместване на пластовете – ГЕРБ са загубили, но ПП-ДБ не са спечелили, а в този вакуум са се намесили много местни феодали.

Предпочитам бавен ръст, но стабилен, отколкото бърз възход и след това гръмовен срив. В България последните години са показали точно това. Но така работят проектите. Именно това е разликата между „Възраждане“ и всички останали политически партии. Ние не сме проект“, категоричен бе Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    РУК за Ръша
    Тънкопишковата Копейка и жалките й слабоумни гласоподавате ли са ТероруZZшлямски проект! ФАКТ!
  • 4
    6
    Bonkerz
    Гласуват само балъците? А ти докато спиш на дивана, такива като Копейкин и Боко си купуват гласове и заедно с твърдите ядра на безмозъчни дебили редовно гласуващи за тях печелят все по-голям % депутати... На Боко му излиза все по-евтино да си купи депутати щото народа спи... Явно харесвате и Пенчо, затова пак го направихте кмет с едва 15000 гласа.
  • 5
    5
    русенец
    Коце, всички сте нечий проект. Я кажи откъде взе кинти да направиш партия, да провеждаш агитация? Не съм чувал да си работил нещо високо платено или да си някакъв отличен бизнесмен. Всички сте маскари! Затова и все по-малко хора гласуваме. Гласуват балъците.
  • 6
    4
    ехехе
    когато говори белокосия манго от снимката все едно слушам гаварит масква, всичко руско им е по-ценно и от българското на тези руски ибрикчии. ама манго вдигна палат на брега на езеро а балъците гласували за него лапат мухите
  • 8
    3
    Златан шерифа
    А Възраждане са проект на лъжци и измамници.Важно е да папкат от държавната софра и местната власт.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари