Костадин Костадинов: Попитаха ни дали ще се включим в управлението вместо ИТН

1
Това обяви лидерът на „Възраждане” в пост във Фейсбук
Това обяви лидерът на „Възраждане” в пост във Фейсбук Снимка: БГНЕС

Това обяви лидерът на „Възраждане” в пост във Фейсбук

"Правителството е на път да падне. Веднага бяхме запитани дали ще се включим в управлението на мястото на ИТН". Това написа лидерът на „ВъзражданеКостадин Костадинов в личния си профил във Фейсбук.

"Пет са условията, които ние поставяме в самото начало на каквито и да било разговори и нямаме проблем да седнем и да разговаряме за бъдещето на България с всяка една политическа организация. 1. Изтегляне на плана за въвеждане на еврото и поемане на твърд политически ангажимент, че никога българският лев няма да бъде заменен от друга валута в България. 2. Прекратяване на договора за предоставяне на военни бази на САЩ в България. 3. Задействане на процедура за съставяне на широк преговорен екип, включващ представители на всички политически сили в страната, за предоговаряне членството на България в Европейския съюз. 4. Насрочване на референдум за членството на България в НАТО. 5. Незабавно вдигане на санкциите срещу Русия.", заявява той в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    7
    darkaveng
    Асенчо, баце, ти Идиот ли си? Баце????
  • -1
    6
    до 5
    Нека позная, гласувал си за НДСВ, след това за ГЕРБ или Атака, сега за ПП или ИТН. На идиотите трябва да им се забрани да гласуват . :(
  • 4
    5
    До 4
    Това, че на американския ибрик Про100Киро не му пука за България. България, която е мнаЙста дупка на кавала хамерикански!
  • -10
    4
    до 3
    и с кво е по-различен руския ибрик копейкин от американския ибрик киро?
  • 6
    3
    Само така!
    Браво, Коце! България вън от НАТО,у СЗО и €врогейския съюз! Ще гласувам за теб, защото не искам Родината ми да се управлява както досега от лъжци, крадци и национални предатели!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари