Костадин Костадинов показа своя снимка като войник

5
Аз съм ефрейтор от ВВС и служих в ПВО поделение, отбраняващо Варна
Аз съм ефрейтор от ВВС и служих в ПВО поделение, отбраняващо Варна

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в официалната си страница показа снимка от времето, когато е бил в казармата

"Замислих се тези дни, с оглед на войнственото поведение на Марионетния съвет, колко от неговите членове са ходили в казармата? За жените и Кирил Петков сме наясно, че не са били там - първите е ясно защо, а втория защото е бил канадски гражданин. Другите обаче са ми интересни, и най-вече зам. мин.-председателя Асен Василев.

Аз съм ефрейтор от ВВС и служих в ПВО поделение, отбраняващо Варна. Тези дни си говорих с мои приятели от казармата и ги питах какво ще правят, ако ги призоват в запас за защита на Украйна.

Няма как да споделя отговорите, защото ще ми блокират профила:) Като цяло искам да посъветвам Марионетния съвет в малкото му оставащи дни да не прави глупости, защото настроенията срещу американската пета колона в страната ни ескалират не с дни, а с часове.", пише в свой коментар под снимката Костадин Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Кауфланд
    Като дамска чантичка го държи автомата
  • -1
    4
    Деливерски
    Подредени като издънени кофи, индивиди с номера 1.2 и 3,които сигурно са били далеч от казармения живот,слугували само и единствено на наркотичните разнообразия,днес не могат да подредят едно изречение,което говори за изпразнените им от съдържания сиви вещества.
  • -2
    3
    Зеленото човече на кока
    УСрайненските наркомано нещо са се разревали! Тоя не ме кефи ама му го фукна на киро тъпото
  • 0
    2
    батко
    Ама ти затова си бил толкова прост Коатя защото си бил в казармата и ти е имаш само една гънка на мозъка - от фуражката!
  • 1
    1
    копейка
    Да не го мобилизира началникът в Кремъл? Че им трябва всякакво пушечно месо напоследък
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари