Костадин Костадинов отправи тежки обвинения към ПП и ДБ

0
Костадинов няколко пъти нарече ДБ "Доносническа България" и измет, а ПП - "Прати ни посолството"
Костадинов няколко пъти нарече ДБ "Доносническа България" и измет, а ПП - "Прати ни посолството" Снимка: Facebook

Костадинов няколко пъти нарече ДБ "Доносническа България" и измет, а ПП - "Прати ни посолството"

Трима от "Демократична България" и 20 от "Промяната" липсваха при важното гласуване

Изключително остри и тежки обвинения отправи към "Продължаваме промяната" и "Демократична България" лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов на извънредна пресконференция в парламента. Повод за гнева му бе гласуване по време на закритото заради докладите на службите заседание, на което мнозинството реши, че срокът за предложения между първо и второ четене на НПК ще е 7, а не 3 дни, предаде 24 ЧАСА.

"Гласуването бе по предложение на "Доносническа България". Те поискаха да се намалят сроковете за НПК и Закона за съдебната власт, които бяха приети на първо четене от 7 на 3 дни. Ние го подкрепяме. На гласуване от се оказа, че тези, които го предлагат не бяха в пълен състав. Не само от ДБ липсваха трима, а от ПП една трета", разгневи се Костадинов.

В зала били едва 40 от ПП, докато от "Възраждане" липсвал само един депутат, станал татко за втори път миналата седмица. И гласуването минало с 88 "за", "84" против и 16 въздържали се.

Няма такива долно пробни лицемери като тези попаднали типове, продължи Костадинов, заобиколен от всичките депутати от партията си.

И няколко пъти нарече ДБ "Доносническа България" и измет, а ПП - "Прати ни посолството".

Костадинов посочи, че двете партии за втори път саботират съдебните промени - "миналата седмица заради тази неорганизирана паплач това стана с първата поправка". Според него обяснението е едно - ако се махне Гешев тази политическа паплач нямало да има основание да съществува. Дори се пошегува, че ако при земетресение паднел Паметникът на Съветската армия съвсем нямало да имат повод за съществуването си.

"Минават всякакви граници. Същата тази паплач от "Доносническа България, която е утайката на българската политика непрекъснато се упражнява по наш адрес - от съдебната реформа до глобалното затопляне. Залива обществото с фалшиви новини. За втора поредна седмица проваля съдебната реформа. Надяваме се на тези избори техните избор да ги накажат", продължи да се ядосва Костадинов. И посочи , че партията му продължава да осигурява кворум.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    123
    Набий им го Коци ! С теб сме !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари