Костадин Костадинов: Интересува ни само българският национален интерес

3
Заради изборите ние не променяме нашата политика, заяви Костадинов
Заради изборите ние не променяме нашата политика, заяви Костадинов Снимка: Facebook

Заради изборите ние не променяме нашата политика, заяви Костадинов

"Интересува ни само българският национален интерес. Нека да минат изборите. Много по-важно за нас е събирането на подписи за референдум за запазване на българския лев, отколкото с кого ще се коалираме". Това каза лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов, предаде Агенция Фокус.

"Смятам, че резултатите няма да бъдат същите като тези, които бяха на предишните избори. Част от българските избиратели ще преоценят своя вот и ще дадат гласа си за други политически сили. Никога не сме се водили от това, дали дадена тема вдига рейтинг. Търсили сме удовлетворяването на българския интерес. Ние не променяме нашата политика", каза още Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари