Костадин Костадинов: Днес Конституционният съд беше поруган

2
Това заяви лидерът на “Възраждане” относно избирането на Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС и Борислав Белазелков от ПП-ДБ
Това заяви лидерът на “Възраждане” относно избирането на Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС и Борислав Белазелков от ПП-ДБ Снимка: Facebook / Костадин Костадинов

Това заяви лидерът на “Възраждане” относно избирането на Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС и Борислав Белазелков от ПП-ДБ

"Днес КС беше поруган. Новоизбрани конституционни съдии имат за цел да узаконяват престъпения в НС”. Това заяви лидерът на “ВъзражданеКостадин Костадинов относно избирането на Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС и Борислав Белазелков от ПП-ДБ.

Подкрепата дойде от страна на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС, предаде БГНЕС.

Костадинов поясни, че според правилника е ред на “Възраждане” да оглави комисията за контрол над службите, защото ротационно се пада на всяка партия да я ръководи в срок от 6 месеца

Лидерът на Възраждане сподели и, че е имало сблъсък между Делян Пеевски от ДПС към Тошко Йорданов.

Мен вчера ме наказаха, че съм нарекъл Тагарев “лицето”, а днес нищо не се случи, когато Пеевски каза на Йорданов “Айде, марш бе!”, заяви Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари