Костадин Костадинов: Борисов не е ходил в американското посолство, а са го извикали, и не е говорил, а е слушал

36
Какво ще ни направи Борисов?, реторично попита лидерът на "Възраждане"
Какво ще ни направи Борисов?, реторично попита лидерът на "Възраждане" Снимка: Фейсбук

Публикуваме коментар на Костадин Костадинов, лидер на "Възраждане", по повод изказване на Бойко Борисов във връзка с отношенията ни със САЩ:

"Вчера Бойко Борисов си е позволил да предупреждава Възраждане относно нашата позиция за откритата и брутална намеса на САЩ във вътрешните ни работи. Повече нямало да го търпи, а и на него никой не му казвал какво да прави, защото той в САЩ имал само партньори, не нещо друго.

Първо, ще припомня на Борисов собствените му думи, че "за последните 5 дни 3 пъти съм бил в американското посолство" (покрай последния списък Магнитски). Така и никой не му зададе въпроса какво е говорил там със своите "партньори", но смятам, че всеки българин знае, че Борисов не е ходил, а са го извикали, и че не е говорил, а е слушал.

Второ, айде по-кротко с предупрежденията! Какво ще ни направи Борисов? Ще прати полицията да ни пребие, обгази със сълзотворен газ и след това да ни арестува? Ще ме вкара в Централния софийски затвор? Ще ни повдигне обвинения? Ще насъска медиите си срещу нас, за да ни заливат с клевети и мръсотии? Всичко това вече сме го преживели, и то не само по веднъж - с едно изключение, в Централния софийски затвор неговата полиция ме вкара само един път. Да не говорим, че с новите ни попълнения след последните избори броят на депутатите ни, които са с обвинения след побоища от страна на полицията на Борисов или пък със скалъпени обвинения от прокуратурата на Борисовия приятел Гешев, набъбна на трима (един от които съм и аз).

Ние не се плашим толкова лесно, да не кажа хич. Забелязвам обаче леко изнервяне и пропукване в ГЕРБ. Защото за първи път в своята история тази партия може да загуби, ако състави правителство, и също така защото за първи път нейните избиратели имат реална алтернатива, ако бъдат предадени от своите избраници. Алтернативата, не само на ГЕРБ, но и на всички останали метастази на американското посолство, е Възраждане! А това не просто изнервя и плаши, но и ужасява всички американски партии в България.

Накрая ще припомня думите на Левски по адрес на един български чорбаджия, колебаещ се на чия страна да застане в национално-освободителната борба: „Решили сме се вече — или с нас и народа, или ще ви пратим при черните души!“. Толкова по този въпрос."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    Александър
    Че те от USA не се месят само в Русия и Унгария щот няма как! А у нас всичко е.......познай как во!? Те вече и отАлбания ни управляват!
  • -8
    7
    Габи
    Отговорните институции да отговоря за какво служи народното събрание. Дали е място за законодателство, или за даване трибуна за брутални антибългарски изказвания,хулиганско поведение и открити заплахи. Много години беше търпян Сидеров, но Костадинов го надминава по арогантност.
  • -6
    6
    Доктора
    Този смешник, май наистина много си е повярвал...
  • -3
    5
    Копейкин
    Не напразно съм пуделът на Митрофанова. Джафкам успешно и покорно въртя опашчица пред нея.
  • -2
    4
    Песимист
    Коце,аз пък чух за един,който ходел често в руското посолство,дори станал любимец на посланик Митрофанова..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари