Костадин Ангелов: Правителството на "Промяната" открадна осигурените от ГЕРБ добавки за лекарите

0
"Промяната" даде на хартия големи заплати, които много медици не получиха и няма да получат
"Промяната" даде на хартия големи заплати, които много медици не получиха и няма да получат Снимка: БГНЕС / архив

"Промяната" даде на хартия големи заплати, които много медици не получиха и няма да получат

"1000 лева на всеки медик на първа линия, 600 лева на лекар, 360 лева на професионалист по здравни грижи и 120 лева на санитар в лечебните заведения в страната. Тези добавки осигури правителството на ГЕРБ заради Ковид-19 пандемията. Тези пари открадна от българските медици правителството на "Промяната" с цинични промени в закона за държавния бюджет", това написа във "Фейсбук" Костадин Ангелов от ГЕРБ.

"ПГ на ГЕРБ-СДС не подкрепи тази кражба. В замяна на всичко това правителството на "Промяната" даде на хартия големи заплати, които много медици не получиха и няма да получат. Поредната лъжа на "Промяната". Затова и днес подкрепяме инициативата на българския омбудсман проф. Диана Ковачева и настояваме:

1. Всеки медик на първа линия в битката срещу Ковид-19 да получава полагащите му се 1000 лева;

2. Всеки лекар, професионалист по здравни грижи и санитар в болниците да получава допълнително брутно възнаграждения към основната си заплата в размер съответно 600, 360 и 120 лева", пише още Ангелов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Мама ви да еб@!
    А ГЕРБ откъде ги откраднаха тия пари? От парите за децата ни? От парите за пенсионерите? От нашите пари? За да има пари за лекарите, поддържащи лъжата за китайската кашлица?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари