Костадин Ангелов: 30% от поставените ваксини срещу COVID в страната са фалшиви

4
Това означава, че 800 000 са с нередовни документи, коментира проф. Ангелов
Това означава, че 800 000 са с нередовни документи, коментира проф. Ангелов Снимка: Евроком

30% от поставените ваксини срещу COVID в страната са фалшиви

Това заяви депутатът от ГЕРБ и бивш здравен министър проф. Костадин Ангелов пред телевизия Евроком

"30% от документите, които са издадени са фалшиви. Това е едно проучване, което беше направено от наши колеги. Това също е много притеснително. Това означава, че 800 000 са с нередовни документи", коментира проф. Ангелов.

До 4 април България е получила ваксини на стойност над 178 милиона лева и сме дарили повече от 3 милиона дози на стойност 28 милиона лева е показала проверка на телевизията.

По информация на здравното министерство до края на годината в страната трябва да пристигнат още милиони ваксини на стойност над 104 милиона лева, които има голяма вероятност отново да бъдат дарени. На ден в страната ни се поставят по едва няколко стотин дози, като всяка следваща седмица те намаляват.

Пандемията започна да отминава, но остават множество въпроси без отговор. Защо правителствата на България подписаха договори за доставка на повече ваксини, отколкото е населението на страната? Някой ще понесе ли отговорност за милионите дарени левове? За провалените информационни кампании, за които също са давани пари на данъкоплатците у нас? Защо държавата се затвори, когато имахме едва няколко заразени и ще понесе ли някой отговорност за това? Много въпроси, на които спешно е нужен отговор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Хе хеее
    Това обаче не са ваксини, бе подлого! Това са експериментални течности...
  • 14
    3
    Нели КОЛЕВА
    Професор Ангелов много лицемерно се е загрижил за броя на ваксините и ваксинираните хора.Той нали издаваше заповеди сутрин,които отменяше вечер по заповед на Б.Борисов? Кой-конкретно поръчваше ваксини - не беше ли той?Толкова големи кол-ва /по 4-5 на човек/, които има + новопоръчаните от министър Сербезова -под диктата на ЕС и лично на фон дер Л.- искат да се превърнем в таралежи или морски свинчета - май е вярно второто? Ваксините с изтекъл срок, просто трябва да се унищожат,а не да им се удължава срока!
  • 9
    2
    Чистокръвен
    Да си ебете майките, изроди алчни! А на Бил, Урсула и Тедрос пожелавам да умрат от най-гадната болест, затънали до уши в собствените си лайна!
  • 18
    1
    Бил Г.
    То и ковид е фалшив, и ваксините са фалшиви, и политиците са фалшиви
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари