Кошмарът да подадеш сигнал в КАТ - Русе

6
Полицията в Русе се държи мутренски
Полицията в Русе се държи мутренски

Читател на Dunavmost.bg се свърза с нас, за да изрази възмущението си от действията на полицията, КАТ и служителите, обслужващи телефон 112 в Русе.

Публикуваме изказването му без редакторска намеса:

"Да звъниш на 112 в Русе, когато си свидетел на нарушение и да те прехвърлят на дежурния в КАТ, който ти сервира, че ако не се явиш официално като свидетел с показания по случката, просто няма смисъл да им звъниш, показва конкретно защо в града все повече ставаме свидетели на абсурдни ситуации.

И решения няма. Ами няма, защото вече никой не иска да се занимава да осведомява КАТ за това, което по принцип те трябва да вършат. Не е проблем на гражданина, че КАТ - Русе разполага с вече 5 патрулни наряда.

Проблемът е, че полицията продължава да се държи мутренски в разговор по телефона със сигналоподатели, което определено работи против спазването на закона и правилника. По тази причина в неловка ситуация попадат все повече граждани с будна съвест!!!"

Т. Ахмед се надява, че давайки гласност на проблема, нещата ще се променят в положителна посока. "Това с мъката на сигналоподателите към 112 и КАТ трябва да приключи в Русе", добавя той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари