Кошмар във влака Варна - Русе

0
Влакът закъснява с повече от 210 минути
Влакът закъснява с повече от 210 минути Снимка: bnews.bg

Заради тежката метеорологична обстановка влакове от и за Русе пътуват с голямо закъснение - от 30 до 90 минути, съобщиха от Централната жп гара в крайдунавския град.

С най-голямо закъснение - от 210 минути, се движи композицията от Варна за Русе. Тя по разписание е трябвало да пристигне в крайдунавския град в 13:12 часа.

От Централната автогара обясниха, че единствените пътуващи автобуси са по маршрут Русе - Букурещ и обратно, информира DNES.bg.

Обстановката в областта остава тежка. Всички пътища продължават да бъдат затворени за движение. Много населени места са без ток, някои нямат и вода.

На жп гара "Лозарево", община Сунгурларе, пък има аварирал локомотив, на влака пътуващ по направлението Варна-Пловдив. Няма пострадали пътници. Към мястото е насочен друг локомотив, който да подмени авариралия.

Представители на БДЖ увериха областния управител, че за пътниците от авариралия локомотив ще има осигурени топли напитки. По тяхна информация се очаква най-късно до 16:30 авариралия локомотив да бъде изтеглен на гарата в Карнобат.

Източник: DNES.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари