Корнелия Нинова: Утре се срещаме с Мария Габриел

1
Допитване в партията ще реши ще участва ли „столетницата“ в кабинет на ГЕРБ-СДС, подчерта отново лидерът на БСП
Допитване в партията ще реши ще участва ли „столетницата“ в кабинет на ГЕРБ-СДС, подчерта отново лидерът на БСП Снимка: БГНЕС

Допитване в партията ще реши ще участва ли „столетницата“ в кабинет на ГЕРБ-СДС, подчерта отново лидерът на БСП

“Борисов направи поредната грешка. Предложихме да има лидерска среща, на която да се уточнят най-важните приоритети. Ако постигнем съгласие, след това да си поставим разумни срокове за изпълнение. Едва тогава вече да търсим премиера и министрите”. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова, цитирана БГНЕС.

Ние получихме покана за среща утре с Мария Габриел, ще отидем на тази среща”, каза още Нинова. “Ние очакваме ГЕРБ да сложат ред в хаоса. Първо трябва да изясним всичко останало и вече след това правим тридневно допитване в партията и даваме отговор дали ще участваме в кабинет, уточни още тя. “Сложи задачите, сроковете и вече след това ще говорим за министри”, подчерта отново лидерът на БСП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари