Корнелия Нинова предлага хората до 26 години да бъдат освободени от данък върху доходите

0
Социалистите внасят закон за безплатни учебници и лекарства за деца
Социалистите внасят закон за безплатни учебници и лекарства за деца Снимка: БСП

Трябват реални мерки, с които да помагаме на младите да останат в България и да гледат децата си тук

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обсъди с Обединението на жените социалистки в Русе законите, предложени от БСП в подкрепа на децата, майките и младите семейства. След като осигуриха безплатни детски градини сега социалистите внасят закон за безплатни учебници и лекарства за деца. БСП предлага в Народното събрание младите хора до 26 години да бъдат освободени от данък върху заплатите.

Искаме цялостна политика за децата и младите хора. На нас като майки и жени най-много ни отива да бъдем носителите на тези мерки", заяви Нинова пред жените социалистки. На срещата присъстваха и депутатът, избран от Русе Иван Иванов, секретарят на ИБ и парламентарната група на БСП Вяра Емилова и областният председател на БСП - Русе Тодор Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    niki
    Е нормално за нея тя на 27 стана милионерка приватизаторка И ТОЯ БОКЛУК Е ОЩЕНА ВЛАСТ В ПАРТИЯТА СИ
  • 5
    2
    Как няма една грозна
    мадама на снимката ? Все подбрани , лъскави . Да не са манекенки ,бе мама му стара.
  • 5
    1
    Хора гласуващи за БСП
    и не са изпълнили 26 години да бъдат освободени от данъци ! Хора говерещи турски език и не са изпълнили 85 години , също да бъдат освободени от данъци. Това е правилното предложение.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари