БСП - Русе определи 13 кандидати за депутати

5
Социалистите изслушаха отчета за работата на Пенчо Милков
Социалистите изслушаха отчета за работата на Пенчо Милков Снимка: БСП - Русе

Русенските социалисти искат смяна на Корнелия Нинова

Днес се проведе заседание на Общинската конференция на БСП - Русе. На него бяха обсъдени предложенията за кандидати за народни представители за 49-то Народно събрание на България. След проведено тайно гласуване бяха определени тринадесет човека, които да бъдат предложени в Областния съвет на организацията от името на русенските социалисти.

По време на заседанието делегатите приеха политическа декларация, в която изразяват несъгласие с изключването на четиринадесетте членове на БСП и с начина на водене и провеждане на Конгреса на Партията на 11 февруари, също така и заявяват необходимост от смяна на ръководството.

Трета точка от дневния ред на форума беше приемане на оценка за работата на кмета на Община Русе Пенчо Милков от началото на мандата до момента. Беше гласувана много добра оценка и работата на г-н Милков беше определена като успешна в много направления като обезпечаване на общината със собствена техника за малки ремонти, развиване на социални услуги, благоустрояване на междублокови пространства и други. Проведе се дебат, Пенчо Милков отговори на множество въпроси.

Двадесет и двама социалисти получиха своите електронни членски карти. Гост на Конференцията беше Крум Зарков член на Националния съвет на БСП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    8
    Гражданин
    А русенци искат мистър Пънч Бийн да си ходи по-скоро защото съсипа града.
  • 5
    7
    1 добра дума
    Ненаситна
  • -14
    6
    🌋🌋
    Русенци , как за нито един кмет на Русе не казахте и една добра дума Който и да е все ще е така
  • 6
    5
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Ебльо и той се курдисал при кандидатите. Ха-ха!
  • 6
    4
    Курнелка
    Пенткааа. А га яде кюфтета у къщи баба беше добра а. Онъз тъ чакаше на Данубето, а баба те переше кът беше дупедад а. Сега баба била лоша.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари