Корнелия Нинова: Гласувах за това София да се управлява прозрачно и социално

0
Лидерът на БСП гласува с хартиена бюлетина
Лидерът на БСП гласува с хартиена бюлетина Снимка: Пресцентър на БСП

Лидерът на БСП гласува с хартиена бюлетина

“Гласувах за това от утре София да се управлява по различен начин – прозрачно, решенията да се вземат пред очите на софиянци, а не някъде скрито. Гласувах за чиста, подредена, сигурна и спокойна София. За социална община и за това хората от крайните квартали и тези в центъра да имат еднакви условия за живот.” Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като упражни правото си на глас на балотажа на местните избори в София.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    До Курвелия
    Курвелио! Не гласувах за твоето ЖИГОЛО от Русе. С твойта стара катерица, развали Доктора на Юридическите Науки, и сега е такъв разврат в града, че Митхад Паша му се зави свят в гроба да се обръща. Такъв срам за управлението на град Русе, в цялата хилядолетна история на града няма.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари