Корнелия Нинова е точно това, което БСП днес заслужава

2
БСП е в тежка криза - политическа, идейна, нравствена и генерационна
БСП е в тежка криза - политическа, идейна, нравствена и генерационна Снимка: Фейсбук

И аз от много време пиша колко вредна за своята Партия, за левицата, за левите идеи и за България е Корнелия Нинова

Разликата между мен и множество други коментатори е, че КН не е причината за случващото се в БСП, тя е следствието от случващото се в БСП.

БСП е в тежка криза - политическа, идейна, нравствена и генерационна. БСП получава последните, стопяващи се дивиденти от някогашната БКП - и възрастово (понякога чисто родово, даже семейно) и като носталгия.

При такава БСП каква да бъде нейната председателка?

БСП се оказва неспособна да роди никаква същностна идея за България. При глад за истинско, съвременно, младо и взряно в бъдещето ляво, БСП е запушила с огромния си, алцхаймеровски организъм всякаква възможност за лявост в България. Тя се мъчи да се навре в някакъв домодерен национализъм, навлича русофилски дрешки при условие, че интересите на Русия днес драстично се разминават с българските национални интереси.

Вярно е, че никога не съм разбирал БСП, но знам, че тя не пропуска да пропусне и най-малкият шанс за влизане в крак с Третото десетилетие на Третото хилядолетие.

А едно най-вече не мога да разбера в БСП - младите в нея. Те или са млади само на години, а иначе са на около 65 - 70 години като политически манталитет, или не смеят да се преборят вътре в своята партия за утрешния ден на партията си. Така и ще си остареят без да се сборят поне веднъж като хората с паркинсоновата политическа болест в БСП. Е, някой от тях някога ще може и конституционен съдия да стане като една качествена личност в БСП, която цял живот бе на втори позиции и нито веднъж не направи нещо, с което да остане в историята на партията си... Може в личен план това да е било успешна стратегия, но не и в политически план....

Така че и младите в БСП си заслужават Корнелия Нинова. Тя ще им съсипе политическите кариери. Тя, КН е унищожител на обещаващи политически кариери. Корнелия Нинова е точно това, което БСП днес заслужава.

Така ѝ се пада. На БСП естествено. Щом е паднала в лапите на Корнелия Нинова...

Проф. Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    друг русенец
    Избора на председател на партията в БСП става чрез тайно гласуване от всички членове на БСП и не е проблем на Слатински да определя кой да е председател и дали той е достоен! ГЕРБ така ли избират председателя си? Така ама утре сутринта и то малко по-раничко! Тъй че кое е демократично и кое не, Слатински да запази за себе си. Резултатите от изборите на БСП са такива главно по две причини. Първо, заради пандемията и второ, заради машинното гласуване. Тия два фактора спряха много от гласоподавателите на БСП. Само че пандемията няма да е вечна, а с машините хората ще свикнат и на следващите избори ще гледаме какво ще стане.Срещу Нинова се надигна вой защото тя премахна възможността да има вечни депутати и вечни членове на ръководството на партията и даде път на младите. Слатински за друго трябва да е разтревожен. В условията на пандемия и енергийна криза неговата любима партия ни призовава да се занимаем най-напред с въпроса за Държавна сигурност. И обърнете внимание; всичко това е повече от 30 години след началото на промените. Наистина има някой, който е за освидетелствуване, но няма страшно избирателят ще ги отсвири такива на следващите избори!
  • 1
    2
    В.П.
    Не мога да разбера ,какво може да се очаква от Зарков- възпитаник на ген. Кацамунски от ДС, Божанков,наследник на АБПФК от Горна оряховица,нашия кмет Пенчо от род АБПФК- доказани некадърници и всички те ръководени от Корнелия - протеже на СДС ! Тези хора ,дори и да прочетат публикацията на Слатински ,няма да я разберат ! Оттичането на БСП в канала на историята ,е неизбежно !
  • 6
    1
    русенец
    Нинова е тази, която ни натресе Пенчо, че и Зарков. Иначе ако Нинова не успее да унищожи комунистите, то ще означава, че те наистина са вечни.:(
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари