Корнелия Нинова: Дошло е време за спасение на България

3
Традиционен Национален събор на левицата под връх Бузлуджа
Традиционен Национален събор на левицата под връх Бузлуджа Снимка: Фейсбук

Традиционен Национален събор на левицата под връх Бузлуджа

"Дошло е време за решения и за спасение на България, народа и на достойнството му." Това каза лидерът на Българската социалистическа партия (БСП) Корнелия Нинова по време на традиционния Национален събор на левицата под връх Бузлуджа.

"Миналата година по това време бяхме на края на правителство, в което участвахме. Бяхме правителство в оставка. Но застанахме пред вас с гордо вдигнати чела, защото, когато БСП управлява, тя доказва на практика, с реални неща и на всеки български гражданин, че човекът е първата ни грижа. В това управление се разгърна най-мащабната социална политика и защото доказахме какво означава социална държава, каза Нинова пред симпатизантите на БСП, събрали се на поляната под върха", заяви Нинова, цитирана от БТА.

Според нея за последната една година се е случила „подмяна на битката ни за промяна“ на модела на ГЕРБ, „случи се измама, спрямо тези, които повярваха в новите млади сили на промяната“.

За една година лодката до Росенец, която акостираше там срещу корупцията, стана знаме на корупцията и предаде хиляди хора, повярвали във волята ни за промяна“, добави Нинова.

Тя заяви, че БСП е единствената алтернатива на настоящото управление. Тази една година беше за нас, българските социалисти, възможност за пореден път да докажем, че сме истинска, единствената българска, непредаваща България партия, добави лидерът на БСП.

За тази една година арогантността, наглостта, предателството, родоотстъпничеството стигнаха до там, че решиха да предадат и продадат националния празник на България, националното достойнство на България, националните символи на България“, каза Нинова.

Посегнаха и на най-святото за българския народ – неговите символи, символите на свободата. И каквото и да ни говорите, имало е Руско-турска освободителна война, и ето тук, зад нас, има един връх - Шипка и има един празник - 3 март. И не ни карайте да противопоставяме Кирил и Методий, нашето достойнство, нашата азбука и нашия принос към световната култура, на нашия ден на освобождението. Няма да ни разделите и по този начин“, каза Нинова.

Според нея България може да бъде спасена от Българската социалистическа партия.

Ние сме партията, която е отговорна за държава и народ. Имаме нужда от съюзник, защото срещу нас са изправени големи сили. Нашит съюзник е българският народ, добави лидерът на БСП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    хаха
    госпожа Лъжа, Техноимпекса ще ни спасява...най-добре да ни спаси от себе си. Рядко се вижда толкова кресливо и нагло същество.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари