Корнелия Нинова: Днес е един от най-позорните дни в българската политика!

0
Управляващите и  ДПС погазиха с ботуши конституция, закони и правила, заяви лидерът на БСП
Управляващите и ДПС погазиха с ботуши конституция, закони и правила, заяви лидерът на БСП Снимка: Фейсбук

Управляващите и ДПС погазиха с ботуши конституция, закони и правила, заяви лидерът на БСП

"Днес е един от най-позорните дни в българската политика и един от най-злокобните дни в парламентарната практика. Управляващите ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС погазиха с ботуши конституция, закони и правила." Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

“Буквално за 10 часа продадоха България няколко пъти и предадоха българския народ няколко пъти”, добави Нинова, цитирана от БГНЕС.

Според нея управляващи предават българския национален интерес с решението за прекратяване на концесията на пристанището “Росенец”, с даването на БТР-и на Украйна и с предложения законопроект за домашното насилие.

Българските евроатлантици отдалечават най-много България от Европа”, смята Нинова. По думите ѝ управляващите “фалистки газят всичко”, но и освен това според нея “дълбоката държава се върна с 200”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    така е
    това са решения, които трябва да се вземат след някакъв референдум, все пак засягат целия народ.. не може една шепа парашутисти, които нито са живяли в България нито собствените им родители ги знаят кои са да вземат решения за целия народ просто ей така.. утре ще приемат закон който не е гей, травестит или някакъв друг дегенерат или пък почита Бог да бъде ощетен всячески от държавните институции ... или ако вкъщи няма домашен отлар на западна ервопа и америка и да им пали свещи и ароматни пръчки и да им придава човешки жертви
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари