Корнелия Нинова бе избрана за председател на парламентарната група на БСП

0
Депутатите проведоха общо събрание, конституираха групата и единодушно избраха Нинова за председател
Депутатите проведоха общо събрание, конституираха групата и единодушно избраха Нинова за председател Снимка: БСП

Депутатите проведоха общо събрание, конституираха групата и единодушно избраха Нинова за председател

Корнелия Нинова бе избрана за председател на парламентарната група на БСП, съобщиха от пресцентъра на левицата.

Политическият съвет на коалиция “БСП за България" проведе заседание и предложи на ПГ Корнелия Нинова да бъде избрана за председател на парламентарната група на левицата.

Депутатите проведоха общо събрание, конституираха групата и единодушно избраха Нинова за председател.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    hiut
    Новината може да е смешна, но действително няма кой да я смени! Кирил Добрев откровено не става! Крум Зарков е възпитаник на Сорбоната и е натъпкан с евроатлантически безценности и е тотален поддръжник и прокарване на джендерството в България и 52та пола! Гей Станишев пък беше тотален анонимник и разсипник на БСП, той е рекордьор по загубени избори и по неподадени оставки след това! На практика няма някой с християнски и традиционни ценности, който да бъде предложен! В момента БСП е тотално дясна партия! БСП е тотално евроатлантическа партия! БСП е за моментално приемане на еврото и за замяна на българския лев (българският лев е форма на независимост на България)! От дотук изброеното БСП няма нищо ляво, а е крайно дясно! Ако БСП беше лява партия, щеше да защитава интересите на БЪЛГАРИТЕ, а не да прокарва евроатлантизма на сащ! Ако БСП беше лява партия, категорично щеше да е против замяната на българския лев с евро!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари