Корнелия Нинова: БСП ще вземе най-доброто решение за Отечеството

1
Сигурно няма да е преувеличено да ви кажа, че денят ще е исторически, добави лидерът на партията
Сигурно няма да е преувеличено да ви кажа, че денят ще е исторически, добави лидерът на партията

"Уверявам, че след малко Националният съвет на БСП ще вземе най-доброто решение за Отечеството и за хората".

Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време митинга по повод Деня на труда в Борисовата градина, предаде Агенция "Фокус".

"Днес за БСП е много важен ден. Сигурно няма да е преувеличено да ви кажа, че ще е исторически. На нас се падна отговорността за последен мандат. Напълно разбираме тежестта на тази отговорност. Напълно разбираме отговорността пред България и пред народа си", допълни още Корнелия Нинова.

"Скъпи, социалисти от цялата страна, знам че ви тежи загубата на изборите. Знам, че чувствате, че не е заслужена, защото много се трудихме последните 4 години, но така реши народът.

Може би не сме направили нещо, както трябва. Ще го направим. През 1886 г. на първата стачка, а и на всички последващи през годините и в света, хора са бити, арестувани, а някои и са убивани, но никой никога и никъде не е успял да арестува и да убие порива за свобода, за достоен живот, за справедливост и за солидарност. Този порив ни води и днес. За това накрая ще ви кажа - никога не се предавайте.

Винаги продължавайте напред. И това, за което се борим ще успее. Трябват ни воля и сили да продължим. Знам, че го можем. Знам, че сте честни, че сте умни, достойни българи и мислите за Отечеството и народа си. Така че горе главите, кураж, не се предавайте, продължаваме. Честит празник, достойни трудови хора.

Честити светли Великденски празници, български семейства. Бъдете здрави и силни. България ще пребъде и народът ни ще добрува", подчерта Корнелия Нинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари