Корабът-ресторант "София" вече е завършен и очаква русенци и гостите на града

16

Ремонтът на кораба „София“, който доскоро бе част от круизния парк на „Дунав турс“, вече е приключил и приема своите първи посетители

Това става ясно от поста на русенския фотограф Мартин Попов, който се похвали във фейсбук, че е работил по заснемането на най-новия ресторант в Русе. Ето какво написа Попов:

"Един от последните проекти, по който работих е заснемане на интериора на круизния кораб “София”, който в момента се намира на русенския бряг на река Дунав. Всички русенци и гости на града ще могат да се насладят на модернизирания и обновен интериор и да опитат вкусни ястия."

Плавателният съд, който дълго време престояваше в лимана на Пристанищния комплекс, бе закупен от фирма „Рубишипс” и русенеца с бизнес в Испания Илиян Пенев - Мацола

Новите собственици още тогава обявиха намерението си да го превърнат в развлекателен плаващ комплекс с ресторант, басейни, дискотека, пиано бар и хотелска част.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Evgeniya
    " ...русенеца с бизнес в Испания Илиян Пенев - Мацола." И какъв му е бизнесът на този мафиот? Търговия с наркотици и проститутки.
  • -2
    2
    Къна Русева
    Най-после в европейската малка Виена да отвори врати едно истинско европейско заведение. Прекрасно изглежда и най-важното - от управата обявиха че цените далеч няма да са толкова високи за прекрасното качество, което ще получим. Менюто изглежда прекрасно, браво. Мисля след търлата да посетя и опитам лично.
  • 33
    1
    Бай хуй
    Жената на "испанският бизнесмен" от СИК, не беше ли управител на бутика на бойковица в БарЦелона?Ама то сигурно е случайно съвпадение и новия бизнес проект няма връзка с пране на пари.....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари