Копие на iPhone 6s струва 37 долара

0
Появи се нова имитация на флагмана iPhone 6s, която изглежда съвсем като истинските айфони
Появи се нова имитация на флагмана iPhone 6s, която изглежда съвсем като истинските айфони

Появи се нова имитация на флагмана iPhone 6s, която изглежда съвсем като истинските айфони. Копието идва директно от Китай и струва едва 37 американски долара.

В Китай производството на айфони е на два фронта. Истинските се произвеждат от Foxconn и след като се продават от Apple Inc. Във втората категория попадат фалшификатите, които се произвеждат в различните китайски индустриални зони и се продават в пазарите по целия свят.

Да се направи фалшив айфон не изглежда лесно, но определено е по-трудно да се направи и фалшив Apple Store – само тези две имитации генерират страхотен бизнес успех в Китай.

Имитацията на iPhone струва само 37 щатски долара, за разлика от оригиналния му двойник, цената на който достига 649 долара. Това значи, че китайското копие е 15 пъти по-евтино.

Устройството се състои от доста по-слаб процесор - Spreadtrum SC773 и има 5-инчов дисплей с резолюция 960х540 пиксела, 512 MB оперативна памет, 4 GB флаш-диск, два слота за SIM-карти и може да работи с 3G мобилните мрежи, пишат от kaldata.com.

Цветовете на устройството са абсолютно същите, като при оригинала - сребрист, златист и "розово злато". Имитацията работи под управлението на ОС Android с потребителски интерфейс, доста точно наподобяващ работата на iOS.

Източник: Kaldata.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари