Концесионерът на плажа в Поморие не толерира саморазправата

2
Фирмата концесионер се разграничава от действията своя служител, който се сби с французин
Фирмата концесионер се разграничава от действията своя служител, който се сби с французин Снимка: bTV

Фирмата концесионер се разграничава от действията своя служител, който се сби с французин

Фирмата концесионер на плажа в Поморие е извършила проверка във връзка със случая, при който спасител и французин се сбиха за място на плажа.

На 24 юли е възникнал инцидент с участието на спасителя Христо Киобасанов, който по това време не е бил на работа и не е изпълнявал служебните си задължения, тъй като е имал почивен ден по график. Служителят е бил на плаж заедно със съпругата и детето си в качеството си на плажуващи граждани“, обясняват от фирмата концесионер, предава bTV.

Киобасанов е носил собствен чадър, който поставил в свободната зона на пясъка. Докато семейството на служителя е било в морето, под чадъра му се е настанил турист, френски гражданин, който отказал да напусне въпреки поканата и обясненията.

Между двамата е възникнал спор, прераснал във физическа агресия. Концесионерът се разграничава от действията своя служител и заявява, че не толерира подобни действия на саморазправа. Но предвид обстоятелството, че тези действия са извършени от служителя не по повод изпълнение на служебните му задължения и в извън установеното работно време, работодателят няма отношение към инцидента“, посочва концесионерът на плажа в Поморие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    jsdbs
    К'ва килия, к'ъв съд?! Ти ако си харесаш свободно място на плажа и си забиеш ЛИЧЕН чадър и докато си в морето видиш, че някакъв навлек се е самопоканил там и откаже да си тръгне, какво ще го правиш? Пробвал е с нормални приказки, наглецът е продължил да се прави на приятно разсеян, е повече от очевидно е, че французинът е повече от провокатор. Не оправдавам насилието, но разбирам защо са му кипнали нервите. Случаят може би е за глоба за нарушаване на обществения ред, но затвор... я стига! Не пресолявайте манджата.
  • 2
    2
    От Лайноморието
    На родното ни Лайноморие, няма какви да са ни анаболните спазители, освен нереализирали ли се борчета. Борчета от близката иглолистна гора. Демек дървета без грам мозък. Сега съд, килията и при бай Ставри.
  • 8
    1
    Ама
    Всеки който дойде в нашата родина си мисли че всички сме втора ръка и трябва да им бършим дупетата ама франсето са прави на улав не оправдавам младежа ама по това което казва и видях по тв.май сие търсил шамарите .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари