Концерт на "Обичайните заподозрени" закрива ледения фестивал в Русе

0
В програмата ще се включат и танцови формации от Общинския младежки дом и от Общинския детски център за култура и изкуство
В програмата ще се включат и танцови формации от Общинския младежки дом и от Общинския детски център за култура и изкуство Снимка: Dunavmost

С концерт на музикалната формация "Обичайните заподозрени" утре вечер в центъра на Русе ще бъдат закрити експозицията от ледени фигури, изработени по време на международния фестивал "Ruse Ice Fest", и ледената пързалка.

Това съобщиха от Община Русе.

В програмата ще се включат и танцови формации от Общинския младежки дом и от Общинския детски център за култура и изкуство.

Деветима скулптори от седем държави сътвориха в началото на декември миналата година фигури от лед на тема "Сребърните кънки". Международният фестивал "Ruse Ice Fest" се организира на закрито - в помещение от 144 кв. м и с леден генератор, който поддържа температура около минус седем градуса, като запазва фигурите дълго време.

Ледената пързалка е с площ 450 кв. м и е разположена на пл. "Света Троица" - пред сградата на Русенската опера. Тя бе съпътствана от разнообразна програма, подготвена от общината и от фондацията "Русе - град на свободния дух".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари