Концерт Гран Гала Опера в Русе

0
Световни изпълнители ще пеят в съпровод на елитния оркестър на Държавна опера-Русе
Световни изпълнители ще пеят в съпровод на елитния оркестър на Държавна опера-Русе Снимка: Сийка Лапачка

Концертът ГРАН ГАЛА ОПЕРА ще се състои в Русе на 10 юли, неделя, от 20.30 часа на сцената на Държавна опера-Русе /вместо предварително обявената сцена на Летния театър-Военен клуб/.

Предвидено е изчакване с толеранс от 15 минути на зрителите, които не са своевременно информирани.

Първият концерт в Стара Загора даде блестящ старт на турнето на ГРАН ГАЛА ОПЕРА  с участието на звездите на Миланската скала Алиса Зиновиева, Марио Маланини, Кармело Карузо и Соня Фортунато, оркастъра на Държавна опера-Стара Загора под диригентството на Маестро Марчело Рота. Артистите омагьосаха публиката със своите изпълнения на популярни арии и дуети от опери и оперети, любими канцонети. Техните завладяващи изпълнения, бликащите от емоции и сърцатост покориха старозагорци, които се радваха, припяваха и аплодираха възторжено всяка поява на вдъхновените великолепни певци.

В Русе световните изпълнители ще пеят в съпровод на елитния оркестър на Държавна опера-Русе. Алиса Зиновиева, Марио Маланини, Кармело Карузо, Соня Фортунато и Марчело Рота днес репетираха на сцената на зала Филхармония. Марио Маланини и Алиса Зиновиева са много свързани с Русе и Русенската опера. Останалите артисти идват за първи път в крайдунавската столица, но вече са очаровани и очакват с нетърпение срещата с русенската публика на 10 юли , от 20.30 часа на сцената на Операта.

Билети се продават на касата на Русенската опера и онлайн и в разпространителската мрежа на ивентим.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари