Конфискуваха 393 коли на мъж от Силистра

4
Румен Радев не успял да обясни пред КПКОНПИ произхода на парите си
Румен Радев не успял да обясни пред КПКОНПИ произхода на парите си Снимка: БГНЕС / Архив

Румен Радев не успял да обясни пред КПКОНПИ произхода на парите си

След внесен иск от КПКОНПИ срещу Румен К.Р. в полза на държавата е отнето имущество в размер на 2 204 050 лв. Решението на Окръжен съд – Силистра е влязло в сила.

Румен К.Р. е привлечен като обвиняем от прокуратурата за данъчни престъпления, което е послужило за започване на проверка от Комисията. В хода на проверката не е установен законен източник на доходи, който да обоснове придобиването на 393 налични МПС на стойност 1 788 000 лв. Отнета е и сумата от продажби на 118 бр. МПС на стойност 416 050 лв.

След внасянето на иска в Окръжен съд – Силистра са проведени две съдебни заседания и са приети заключенията на 2 съдебни експертизи.

Румен К.Р. е осъден да заплати и разноските по делото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Али
    Преди 30 години всички крадени луксозни коли бяха с регистрация СС/Силистра/.А този Румен най-вероятно е "закупил"тези автомобили по времето когато в БГ идваха румънци и регистрираха колите си с български номера,защо в Румъния данъците бяха много големи.Тогава това беше хит и в Русе,Разград,Търговище,но секна,който взел взел.Нека сега и на други да потърсят отговорност,защото всички договори за покупко-продажба са фалшиви,всички.
  • 6
    1
    QRS
    А в Русе колко такива Румен Радевци има, тях кога ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари