Комисията по отбрана прие споразумението за оръжие за Украйна

0
Предстои гласуването на споразумението на второ четене в пленарна зала
Предстои гласуването на споразумението на второ четене в пленарна зала Снимка: БГНЕС

Предстои гласуването на споразумението на второ четене в пленарна зала

Комисия по отбрана прие на второ четене Споразумението между Министерството на отбраната на Република България и Министерството на отбраната на Украйна относно безвъзмездно предоставяне на въоръжение, техника и боепривъпаси, предаде БГНЕС.

Депутатите гласуваха и да не бъде публикувана класифицирана информация.

Предстои гласуването на споразумението на второ четене в пленарна зала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Име някакво
    Я. "Депутатите гласуваха и да не бъде публикувана класифицирана информация", що така бре? Каква класифицирана информация? Нали уж всичко е законно и прозрачно....блабла, блабла...даа, "някой курви направиха много пари". Не съм им фен на "Ъпсурт", ама песничкта е вечно актуална..явно...
  • 6
    3
    До 2
    Долна усраинска хохло! Ще чукам майка ти и ще се празня в нея докато не пукне! Нахуй усрайна бляд! Аз поне чародейка ама ти ще си преди мене в общ незнаен гроб курво спинозна
  • -5
    2
    До 1
    Долна комунистическа отрепка ! Чародейка те чака Другарю Чугун !
  • 3
    1
    Гейвропейски усраинец
    Комисията айде взаимно се изпраскайте педераси, съблечете се и голи ходете да браните вашата любима усрайна! На майка ви в прогнилата путка да се празня продажни боклуци!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари