Комисар Росица Димитрова: Трябват по-строги мерки срещу каналджиите

1
В „Гранична полиция” има много честни и достойни хора, които работят денонощно при тежки условия
В „Гранична полиция” има много честни и достойни хора, които работят денонощно при тежки условия Видео: NOVA

В „Гранична полиция” има много честни и достойни хора, които работят денонощно при тежки условия

"Трябва да има по-строги мерки срещу каналджийството. Вече сме предлагали такива, ще ги предложим и на следващия парламент." заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA директорът на „Гранична полициякомисар Росица Димитрова.

Тя увери, че и към момента се прави всичко възможно за осигуряване на границите ни предвид засиления мигрантски натиск. Имало подсилване на системите, започва и използването на дронове за превенция на миграцията.

„На 17 август Министерският съвет отпусна 1,5 млн. лв. за ремонт на оградата по границата ни с Турция и пътищата в района. Работим съвместно и с Европейската агенция за гранична и брегова охрана Frontex, каза още ком. Димитрова.

Тя призна, че до нея са стигали сигнали за униформени, замесени в трафик на мигранти и те веднага са предавани на Дирекция „Вътрешна сигурност” за разследване.

„Трябва да отбележим, че в „Гранична полиция” има много честни и достойни хора, които работят денонощно при тежки условия”, отбеляза още ком. Димитрова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари