Комбинирана руска атака срещу Украйна: Крилати ракети, С-300 и ударни дронове

0
Силите за ПВО са успели да свалят две от шестте изстреляни ракети и 11 от 12 дрона
Силите за ПВО са успели да свалят две от шестте изстреляни ракети и 11 от 12 дрона Снимка: Facebook

Силите за ПВО са успели да свалят две от шестте изстреляни ракети и 11 от 12 дрона

През нощта руските сили са нанесли комбинирана атака срещу територията на Украйна, като за целта са използвали крилати ракети, С-300 и ударни дронове, предава РБК-Украйна, като се позовава на ВВС, съобщава NOVA.

"Руските окупатори нанесоха пореден ракетно-въздушен удар по Украйна, използвайки авиационна управляема ракета Х-59, зенитни управляеми ракети С-300 и шест ударни дрона от типа Shahed-136/131“, се казва в изявление на Генералния щаб на Въоръжените сили на Украйна.

В резултат на бойната работа на силите за ПВО са унищожени две управляеми авиационни ракети Х-59 и 11 дрона. Силите за ПВО са успели да свалят две от шестте изстреляни ракети и 11 от 12 дрона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    10
    До 9
    Нали след Украйна е редът на България бе ненормално АБПФК !
  • 2
    9
    346346
    Още отначало руснаците трябваше да ги направят тея цигани на стъкло, сгрешиха че не го направиха. И сега не е късно да направят киев на стъкло и тея да се заврат в мишите си дупки.
  • 0
    8
    До 6
    Виждам, че грам не си вникнал в това което е казано в анализа. Очевидно все още до теб не е достигнала връзката между силната икономика и печеленето на войната.Историята показва, че завладяването на една територия не винаги те прави победител особено ако цената за задържането и е твърде висока.
  • 3
    7
    До Ванката от Фена
    Виж, Ванка. Ползвам нет от истинската зора на мрежата. Имам поне 10 гаджета забити през IRC и ICQ. Свързвах се през аналогов телефон с писукане и пращене (модем). Добре че не бяхме дуплекс, че на съседите щеше да им дава заето по цяла седмица. Браузърът беше Нетскейп Комуникатор а логото му беше пристанищен фар. Теглих го около 10 дни. Топ спийда беше 10 ка байта в секунда. Сещаш ли се откъде идвам аз ? Едва ли. 6 души в Русе имаха интернет. Аз бях единият. Аз съм тиранозавър рекс от ранната креда. АйКюто ми сравнено с твоето е като на Айнщайн срещу врабче болно от менингит. Така да ти го кажа. Малко храня в повечко но наистина ми писна от укронацисти и отрепки, които ми нареждат държавата за някакви долари докато аз се разкъсвам за да я поддържам по всевъзможни начини. Баба ми (над 65г. стаж) да не и дадат безплатна проходилка да постои още малко права преди да умре, а укронацистите и дезертьорите да ми плюскат 3 пъти на балкона на брега на морето и да карат скъпи коли, да карат без винетки и да паркират в синя зона и да ги толерират. Ще ги псувам още по-здраво. Путин ще ги нареди най-висококачествено. Това е извън жвсякакви подозрения дори.
  • 6
    6
    ама те
    още ли не са я загубили?!? Щото зеления рече, че на лято ще почиват в Крим?!? Или аз не съм разбрал за кое лято говореше?!? Викаш руснаците фалирали, пък що реднеците едва направиха бюджет, че насмалко да не успеят?!? Еша си нямате да гледаде в чуждите канчета, ама че вашето е празно, не е важно! Как беше онова - я не сакам на мен да е добре, а на Вуте да е зле!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари