Колона от танкове навлезе в Донецк

4
В нея се движат самоходни гаубици 2S1 Gvozdika и бронетранспортьор
В нея се движат самоходни гаубици 2S1 Gvozdika и бронетранспортьор Снимка: Туитър

Колона от бронирана техника по улиците на Донецк, предизвика масов смут в социалните мрежи.

В нея се движат самоходни гаубици 2S1 Gvozdika и бронетранспортьор. Движението на танкове се извършва на фона на почти постоянен обстрел на Донецк, предава БГНЕС.

На 18 февруари държавният глава на Донецката народна република Денис Пушилин заяви, че украинските войски са готови за настъпление в Донбас. Ръководителите на ДНР и ЛНР обявиха началото на масова евакуация на населението в Русия. Ръководителят на ЛНР Леонид Пасечник призова мъже, способни да държат оръжие в ръцете си, да защитават земята си. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    Da
    Да ги мачка руската мечка тия бандити продажници на американците, че съсипаха народа си, за съжаление и в България има доста такива за мачкане !
  • 6
    1
    Откровено казано
    Започва се...сега нека Арсений Яценюк, Александър Турчинов, Петро Порошенко, братя Кличко и всички онези бандеровци и майдановци, които се обявяваха против населението на Донбас и искаха война със северната бяла мечка да му мислят! Много търпят, но кипне ли им нямат спиране и САЩ, НАТО и ЕС ще се разпаднат - ще има Разединени Американски Щати, НАТО - само сградата в Брюксел ще остане като една изоставена конструкция, а колкото до ЕС по живо по здраво ще бъде прекратено неговото съществуване..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари