Колко струва една кифла, но не с мармалад, а силиконова?

0

Колко струва една <strong class='keys'>кифла</strong>?

Колко струва една кифла, но не с мармалад, а силиконова? Отговорът е: не много. Цената на родните силиконки стремително пада. Защото куцо, кьораво и сакато се юрна да пълни устни и да издува бюст с евтин силикон. И конкуренцията за сърцето на някой нацепен „бизнесмен“ с кола-мечта на кредит, рязко се увеличава. За родната кифла е въпрос на чест да седне в раздрънкана тройка BMW. Или да се разчекне върху капака на черен мерцедес, пише BIG5.

Вече за 20 лева или магистралка амфетамин, може да си намерите чалга пантери в някое попфолк заведение. Ще ги разпознаете по евтините парцалки - задължително менте на скъпа марка. Лесно е и да впечатлиш подобно момиче. Интересите му се свеждат до новото парче на Фики Стораро или терзанията на НиЛо във Фейсбук.

Чалгата отдавна е пуснала корени в душите на подрастващото поколение. Кумирите на им са Николета Лозанова, Преслава, Галена, Емануела…Списъкът е дълъг. Какви ценности могат да попият от тях? Само вижте последният пост на Емануела в социалната мрежа, който бе приет с възторг и умиление от почитателите й:

„Toчно, защото сме "пантери" и "генерали".. и "не носим бельо" и "градът работи за нас" , вие си падате, по "принцесите" вдясно! Всеки мъж се оплаква от "курвите" , но тайничко се моли и надява, някоя "пантера" да го огрее, а не поредната, алкохолизирана, надрусана, жалка ...женица! П.С. Продължавайте да споделяте "за курвите" и същевременно пишете на 43434 такива!“

„Много си права! В България на тези жени им казват "чалга, попфолк, курви, мастии, изкуственячки и т.н." В чужбина им казват просто, че са поддържани жени. Браво Емануела, кефиш ме, че си цапната в устата и не ти дреме от никого,“ аплодира я фенка.

Ето защо и „Биг брадър“ е наблъскан със силиконови карикатури, с изкривени лица от пластични операции, които споделят ценностите на евтините проститутки. И колкото и да плюят по избора на продуцентите, всяка вечер се облъчват с помията, която бълва малкия екран. Дори конкурсите за красота вече не са това, което бяха. Последните претендентки за титлата ,,Мис Плеймейт“ станаха известни като най-грозните в цялата история на конкурса. Момичетата, които желаеха да се окичат с короната, се състезаваха по целулит, увиснали задни част и плашещо лице. повечето от тях си бяха монтирали силикон, но и това не можа да спаси положението.  По-голямата част от явилите се възприемат конкурса като шанс да си оправят живота и да излязат от мизерията. Те целят известност, лъскав живот и намиране на богат спонсор, който да ги глези и да им купува скъпи коли и дрехи. А нацепени батки се срещат на всеки ъгъл...

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари