Коледно настроение завладя Летище София

0
Стотици българи се прибраха в родината навръх Рождество
Стотици българи се прибраха в родината навръх Рождество Видео: NOVA

Стотици българи се прибраха в родината навръх Рождество

Коледно беше настроението и на Летище София. Стотици българи се прибраха в родината навръх Рождество. На Терминал 2 кацнаха наши сънародници с полети от всички точки на света, предава NOVA. Те бяха посрещнати от близки и роднини с нетърпение да се съберат край коледната елха. Част от тях споделиха, че отдавна са взели решението да живеят и работят в чужбина, като допълниха, че едва ли някой ден ще се завърнат в България. Други, обаче, си пожелаха като новогодишен късмет да се върнат в страната. Всички бяха единодушни – камъкът си тежи на мястото.

Станимир и Иванка са пропътували 300 км от Попово до Терминал 2. Поводът е посрещането на внучката им, която живее и учи в Нидерландия. Срещат се за първи път след 4 месеца, навръх Рождество Христово. И макар сега сълзите да са от радост, в Нидерландия невинаги е било така.

Неочаквана изненада на летището имаше и за Румяна. Тя се прибира от САЩ и споделя защо преди 22 години е решила да стегне куфарите за Чикаго. Причината е, че среща любовта.

Любовта е причината за срещата и между Ирина и Флой. Тя е българка, живееща в Германия, той е германец, дошъл на гости.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари