Коледно чудо за Дани!

0
Младежът иска да стъпи отново на краката си след инцидент, преобърнал живота му
Младежът иска да стъпи отново на краката си след инцидент, преобърнал живота му

Лятото на 2016 година белязва завинаги живота на 20-годишния Даниел Маринов.

В нощта на 08 август младежът злополучно пада от водна пързалка в Приморско. В следствие на удара Даниел си счупва 7-и шиен прешлен.

Веднага е транспортиран до бургаската болница „Бургасмед”, като лекарите му поставят тежката диагноза частична парализа на горни и параплегия на долни крайници.

След известен престой в бургаската болница го местят в лечебно заведение във Враца, където Даниел е подложен на още редица манипулации. В началото на 2017 година е транспортиран в София за още една операция в Пирогов.

Надеждата му за живот бавно се възвръща след като изтърпява серия от сериозни операции, но за да се възстанови напълно, са нужни 88 011,00лв., за да проходи отново.

Лечението, което е нужно Дани отново да си върне нормалния живот е вливане на стволови клетки и рехабилитация. Има медицинска оферта от клиника „Инмани“ в Нови Сад от д-р Абазович, но сумата, която семейството трябва да плати е непосилна за него.

Именно затова нека отворим сърцата си в навечерието на коледните празници да помогнем на Дани отново да се върне към нормалния си начин на живот, защото той е едно едва 20–годишно момче, а този инцидент го лишава от всички емоции и преживявания, на които връстниците му се радват.

Всеки, който може да помогне, може да дари средства в следната сметка:

Даниел Маринов

IBAN BG19FINV91501316841132

BIC FINVBGSF

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари