Колбасарски цех ще назначи проверка за намерен пирон в техен продукт

0
Фирма "Орехите" ще търси причината за попадналия предмет в колбасарското изделие
Фирма "Орехите" ще търси причината за попадналия предмет в колбасарското изделие Снимка: Facebook

Фирма "Орехите" ще търси причината за попадналия предмет в колбасарското изделие

На странна и опасна находка се натъкна русенец преди дни - пирон в щафета салам на "Орехите". След като случаят бе огласен от Dunavmost, от фирмата изпратиха отговор до потърпевшия клиент. Той гласи:

"От публикация „Русенец намери пирон в щафета салам“ в dunavmost.com от 5 декември 2022 г., научихме за споделен от Вас негативен опит с продукт на „Орехите“ в групата във Фейсбук „Забелязано в Русе“.

Ангажираме се с незабавна проверка по случая. За целта ни е необходимо Вашето съдействие. Моля да ни предоставите следната информация:

- партиден номер на продукта (започва с L);

- брой закупени продукти;

- населено място и магазин, от където е закупен продуктът.

На разположение сме да споделите опита си и на безплатната ни потребителска линия 080013000, както и да се свържем с Вас в удобно за Вас време на посочен от Вас телефон", завършва поста на отдел "Връзка с потребители".

Бързата реакция на българската фирма за месни продукти очевидно има за цел да разнищи случая и да не дава повод за други подобни сигнали от техни клиенти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Шпек шпеков
    То за пирона ясно.Ама как е бил на вкус салама?Цената май е нагоре,а качеството и вкуса надоле. То тая марка я избягвам,че от край време са си зле,но както казала котката:въпрос на вкус и си облизала г.за.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари