Кола се запали на паркинг пред хипермаркет в квартал “Дружба“

0
Товарен автомобил изгоря в село Обретеник
Товарен автомобил изгоря в село Обретеник Снимка: БГНЕС / архив

За изтеклото денонощие дежурните екипи на дирекцията са реагирали на 7 сигнала.

В 11:41 часа вчера служители на Първа РСПБЗН са изпратени на сигнал за възникнало горене в лек автомобил “Киа“ в русенския кв.“Дружба 3“, на паркинга на хипермаркет. Там те са установили, че запалването е ликвидирано от собственика, преди пристигането им. В резултата на инцидента са нанесени щети по колата – на преден фар и калник. Причината най-вероятно е техническа неизправност в превозното средство.

Между 13:15 и 14:40 часа подобен сигнал са посетили пожарникари от РСПБЗН – Две могили, като този път пожарът е възникнал в товарен автомобил с марка “Мицубиши“ на адрес в с. Обретеник. Той е ликвидиран на площ около 10 кв.м, като товарното возило е унищожено от пламъците. Предполага се, че причината е възникнало късо съединение.

По късно в 16:29 часа екип на Първа РСПБЗН е пратен на адрес на ул. Лозарска в Русе, откъдето е сигнализирано за пожар в сухи треви и храсти. До 18:00 часа произшествието е ликвидирано, без нанесени материални загуби. Други пожари в сухи треви и храсти огнеборците са гасили вчера и в селата Малко Враново и Ценово, както и в Русе – един до ж.п. линията над бензиностанция в района на Дунав мост и още един след ж.п. разпределителен пост “Дунав - Север“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари