Кола се заби в дърво край Могилино

0
Полицията не е разкрила кой е шофирал автомобила /Снимката е илюстративна/
Полицията не е разкрила кой е шофирал автомобила /Снимката е илюстративна/

На 25 юли в 22.15 часа е получен сигнал за катастрофа с един автомобил на 800 метра след табелата на с. Могилино в посока с. Помен с материални щети и един леко ранен.

В условията на  суха пътна  настилка и сумрак при движение от с. Могилино в посока с. Помен лек автомобил „Рено“ собственост на 58-годишен мъж от с. Помен се движи с несъобразена скорост, рязко е променил движението си и е напуснал пътното платно в дясно по посока на движението си, преминал е през крайпътни храсти, след което се ударил челно в крайпътно дърво.

Полицейските служители посетили произшествието не установяват на мястото водача и спътника му. След това в с. Могилино е установен 56-годишен мъж, който е признал, че е единия от двамата, които са били в автомобила. Шофьорът е изпробван с техническо средство за алкохол, като пробата е отчела над допустимата концентрация на алкохол в издишания въздух.

Същият е откаран с екип на ЦСМП гр. Две могили в спешно отделение на УМБАЛ"Канев" - гр. Русе където след преглед е настанен за наблюдение в отделение по неврохирургия без фрактури.  

Другото лице от произшествието е собственикът на катастрофиралия автомобил, който е установен в дома си в с.Помен. От снетите обяснения същия е отрекъл да е управлявал автомобила си. При извършената проверка за алкохол е отчетена над допустимата концентрация на алкохол в издишания въздух. Съставен е констативен протокол за пътно произшествие с пострадали. Случаят е в процес на изясняване. Образувана е проверка. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари