Кола падна в река Марица

0
Преградната стена към реката е в ремонт
Преградната стена към реката е в ремонт Видео: Traffic News

Служебен автомобил е паднал в коритото на река "Марица" вчера.

Колата е излезнала от пътя, минала е през тревните площи, ударила е предпазния парапет на реката и е паднала в коритото, предаде TrafficNews.bg. Инцидентът е станал в тъмните часове. Шофьорът на брандирания автомобил е с наранявания, порезни рани на краката и е откаран в болница.

До инцидента се е стигнало след удар между две коли, варненско БМВ и служебната кола. БМВ-то е се е движело по булевард "Марица" в Пловдив от моста на Адата в посока Водната палата. Шофьорът на немското возило е подал светлинен сигнал, за да завие наляво и да влезе в паркинга на големия супермаркет в района.

В същото време обаче малка брандирана кола с висока скорост го изпреварва и го удря отляво. От удара служебната кола губи управление, криволичи по булеварда и накрая изхвърча отдясно на пътя. След което преминава през велоалея и тревни площи и се катурва в пропастта. В момента точно този участък, на който е станал инцидентът все още преградната стена към реката е в ремонт.

Кръвните проби на водачите са отрицателни. В БМВ-то са пътували жената и детето на водача. Веднага след инцидента са се отзовали полиция, пожарна, линейка и Гражданска защита.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари