Кола изгоря в квартал "Дружба"

0
7 сигнала за пожари в сухи треви и лек автомобил в Русе
7 сигнала за пожари в сухи треви и лек автомобил в Русе Снимка: Архив

7 сигнала за пожари в сухи треви и лек автомобил в Русе

Дежурните екипи на дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Русе са реагирали на 7 сигнала за пожари през изминалото денонощие.

В 08:52 часа екип от Първа РСПБЗН е гасил пожар в лек автомобил, предизвикан от късо съединение в буферен паркинг в Дружба – 3 в Русе. При произшествието не са пострадали хора и не са били засегнати други МПС.

В 17:38 часа екип от Първа РСПБЗН е погасил запалени сухи треви и храсти в село Пиргово.

В 17:56 часа екип от ССОД – Русе е бил изпратен на сигнал за ПТП на главния път Русе – София, в района на разклона на село Пиргово, но съобщението се е оказало лъжливо.

В 18:51 часа пожарникари са били изпратени на сигнал за запалено ел. табло в къща в село Обретеник, но при пристигане на място е установено, че собственикът вече е загасил пожара.

Още три сигнала за пожари в сухи треви са наложили намеса на огнеборци от районната служба във Ветово и Втора РСПБЗН. В 19:12 часа екип от РСПБЗН – Ветово е гасил пожар в сухи треви в град Сеново. В 22:08 часа екип на Втора РСПБЗН в Русе е гасил пожар в сухи треви и отпадъци в изоставена барака на ул. "Гюргево". В 22:39 часа екип от РСПБЗН – Две могили е гасил пожар в сухи треви в село Бъзовец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари