Кола гори в тунел "Витиня"

0
По първоначални данни колата се е самозапалила
По първоначални данни колата се е самозапалила Снимка: Facebook

По първоначални данни колата се е самозапалила

Автомобил се запали в тунел "Витиня" на магистрала "Хемус" тази сутрин. Инцидентът стана в 7:40 ч., съобщават от МВР.

По първоначални данни колата се е самовъзпламенила. На място са изпратени пожарни екипи от Елин Пелин и Ботевград. При инцидента в тръбата в посока София няма пострадали.

Трафикът се регулира от "Пътна полиция" и се осъществява по следния обходен маршрут: при 35-и км на АМ „Хемус“ движението се отбива по път I-1 Ботевград – София, съобщиха от Агенцията "Пътна инфраструктура".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Шапрооон
    До №2 Да тази не е 1.4, а 1.1, ама е 570 коня и едно магаре.
  • -1
    2
    N1kn
    Па, тая не е едно и четири :D !
  • 7
    1
    фафасфафа
    купуват си коли дет не са им по чергата , и от мн акъл така става седи бред блока или гори вместо да се търкаля има и друго , тя привидно за простия беден народ изглежда скъпа,но реално е неква трошла дошла от някъде ,таксите и транспорта по скъпи от нея,ама нале за пред хората имам голема моШна кола с марка с лампички ,ама после вика тя е едно и 4 ,и не ходи на технически евентуално
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари