Кола блъсна моторист в квартал "Родина"

3
Зад волана е била 59-годишна дама
Зад волана е била 59-годишна дама Видео: Русе Медиа

69-годишен моторист бе блъснат от лек автомобил в Русе

Инцидентът е станал сутринта в кв.“Родина“ в участъка между двете кръгови кръстовища.

Водачът на мотор „Симсон“ е бил ударен от кола, управлявана от 59-годишна жена, която се е движила в посока към пробива „Кауфланд“. Мотористът е откаран в болница, откъдето е освободен с леки травми, информира Русе Медиа.

В рамките на 24 часа това е пореден пътен инцидент в този участък. Във вчерашния ден около 14 часа лек автомобил, управляван от възрастен шофьор, е излязъл от пътя, качил се е на тротоара и е отнесъл колчета, стълб от уличното осветление, пътен знак и хидрант. Снощи отново е станала катастрофа, този път с водач на електрическо превозно средство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Йордан
    Жалко за водача на автомобила.
  • 8
    3
    Минувач
    Забравих да отеля нужното внимание на почистването на мястото след ПТП. Традиционното подритване на по-едрите боклуци с крак е винаги актуално в родната кочина.
  • 16
    2
    Минувач
    Очаквано. Калпаво проектирано кръстовище + неадекватна пътна сигнализация + невнимателни водачи = перманентни инциденти.
  • 12
    1
    бавно мислещ
    Там се оформи много рисково кръстовище.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари