Който разбира, тук се спира: Потръгна ли алъш-веришът на битака в Русе

10
Вижте какви "съкровища“ можете да намерите там
Вижте какви "съкровища“ можете да намерите там Видео: Русе Медиа

Вижте какви "съкровища“ можете да намерите там

След отпадането на част от наложените ограничения, свързани с Ковид-19, от вчера битакът в Русе бе възстановен. Заради лошото време и все още слабата разгласа, имаше малцина търговци и желаещи да го посетят.

В неделния ден ситуацията вече е различна. Създадена е организация за вход, изход и посока на движение, заедно с указания за спазване на мерките за безопасност на територията на битака, информира Русе Медиа.

Към момента хит са косачките за трева, както и моторните инструменти, свързани с пролетните дейности в градината. Традиционно могат да се намерят всякакви употребявани вещи, като една част от тях са внос отвън. Не липсват и местни родни железарии, украшения и предмети на изкуството, включително и колекционерски предмети.

Все още търговията е слаба и плаха, като основното притеснение на продавачите е да не бъдат затворени отново заради високия ръст от новозаболели.

Чрез видеото можете да направите кратка разходка из битака и да добиете представа за основните „съкровища“, които можете да намерите там.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Карате ли се с жена ти?
- Караме се.
- А как се сдобрявате?
- Изключвам рутера и я чакам да дойде да ме помоли да и "поправя интернета".

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари