Който не е с Местан, е против Турция! Край с бизнеса му!

0
Турското посолство са звънели на определени хора от ДПС
Турското посолство са звънели на определени хора от ДПС

Депутатът от ДПС Янко Янков направи разтърсващо разкритие в ефира на БиТиВи, че от турското посолство са звънели на определени хора от ДПС и са им казвали, че който не е с Местан, е против Турция и край с бизнеса му!

Той обяви, че след новогодишното тържество на ДПС, на което Доган и Местан държали речи, се е взело решение Местан да говори с ръководното тяло на другия ден и да представи свои предложения за подобряване на екипната работа в движението.

Такава среща нямаше. Вместо това на другия ден от турското посолство започнаха да звънят посред нощ на всички областни председатели на ДПС и да им нареждат какво да правят. На областните председатели е казано в прав текст: „Който не е с Местан, е против Турция! Край с бизнеса му!”, разкри Янков.

Защо Местан е бил в турското посолство с багажа си и после заминава за Кърджали. Очаквахме го да дойде на заседанието на Националния съвет и да говорим. Не дойде”, каза още Янков. И допълни, че щом Местан е чувствал заплаха, значи се е чувствал виновен.

Източник: бтв
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари