Който ял - ял, Росен се ожени!

7
След сватбата с Пламен Нунев, Росен Даскалов вече не желае фирмите му да "цоцат" от общински или държавни структури
След сватбата с Пламен Нунев, Росен Даскалов вече не желае фирмите му да "цоцат" от общински или държавни структури Снимка: Русе Медиа

Бизнесменът от Русе Росен Даскалов пристана на партия ГЕРБ.

Пламен Нунев го назначи за шеф на общинската организация в Русе, но за пред хората казаха, че лично премиерът Борисов поканил бизнесмена да стане общински ръководител на партията.

"Няма да съм кандидат за кмет и общински съветник от ГЕРБ", заяви на първата си пресконференция новият общински ръководител на партията Росен Даскалов.

Пламен Нунев определи Росен Даскалов като позитивен, много иновативен и човек с много идеи, който има желанието да работи за града.

Както стана ясно вече, човекът се е доказал, като е търсил лесни пари от обществени поръчки. Но за да нямало съмнения в обществото, Росен Даскалов вчера е поискал да се прекрати договорът за обществената поръчка, спечелена от неговата фирма през 2018 г., за ремонт и поддръжка на автомобилния парк на Общината. Така според него няма да има поводи за спекулации, а и не желае фирмите му да имат връзка с общински или държавни структури.

Да, вече разбрахме! След сватбата с Пламен Нунев Росен Даскалов вече не желае фирмите му да "цоцат" от общински или държавни структури. 

Ами то и в "Пайнер" е така, някои от певиците, като се омъжат за "чичко паричко", рязко спират да пеят. 

Винаги сме се "възхищавали" на родните бизнесмени, които в условията на уж пазарна икономика се надяват на политическа подкрепа. Но времето е доказало, че това не винаги е печеливша маркетингова стратегия.

Петър Симеонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари