Кой ще е новия кмет на Русе? Ти решаваш!

7
От Dunavmost.bg пожелаваме успех на всички в предстоящата надпревара и нека русенци да изберат на кого да гласуват доверие!
От Dunavmost.bg пожелаваме успех на всички в предстоящата надпревара и нека русенци да изберат на кого да гласуват доверие!

Днес настъпи момента да спрем всякакви манипулации и конспиративни теории на политическа тематика. Остава точно 1 месец до изборите за общински съветници и кметове и национален референдум на 25.10.2015 г. 

От Dunavmost.bg прекратяваме с критиките под каквато и да било форма към местната власт, защото г-н Пламен Стоилов е официален кандидат за кмет на град Русе и е коректно да запазим неутралност. 

От Dunavmost.bg заявяваме пред всички читатели, че ние нямаме политическа окраска и всичко публикувано досега е било продиктувано единствено и само от граждански подбуди. Нашата цел винаги е била да даваме гласност на гражданите и да бъдем една малка трибуна на всички русенци.

Считано от днес, 25.09.2015 година, от Dunavmost.bg ще се дистанцираме от политическите партии и няма да отразяваме политическа реклама или агитация. 

Запазваме правото си да ви представим всеки кандидат за кмет на град Русе под формата на кратко интервю, като на всички кандидати ще бъдат зададени едни и същи въпроси, свързани с проблемите и бъдещето на град Русе.

Тук е момента да ви дадем думата и на вас русенци, като въпросите бъдат зададени от самите вас.

Вашите въпроси изпращайте на: [email protected] (Моля да не ни изпращате въпроси, които са адресирани само към определен кандидат!)

От Dunavmost.bg пожелаваме успех на всички в предстоящата надпревара и нека русенци да изберат на кого да гласуват доверие!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари