Кои са участниците в "Като две капки вода"?

1
Русата Златка и Гери-Никол са две от звездите, които влизат в шоуто
Русата Златка и Гери-Никол са две от звездите, които влизат в шоуто

Русата Златка и Гери-Никол са две от звездите, които ще участват в новия сезон на „Като две капки вода”, предава HotArena. 

Шоуто за имитатори тръгва по Нова тв от 26 февруари и ще бъде в пряка битка за зрители с готварското риалити на Би Ти Ви „Мастър шеф”. 

Тази година продуцентът Магърдич Халваджиян е решил да убие конкуренцията с провокативното присъствие на двете блондинки. 

И Гери-Никол, и Златка Райкова вече били подписали договори с него и, освен ако не стане нещо извънредно, което да осуети участието им, всеки понеделник ще демонстрират имитаторски умения в ефира на Нова.

Дали имат талант за имитация, засега не е ясно. Факт е обаче, че и двете са с потенциал да съберат солидна аудитория пред екраните, което е най-важното за едно шоу. Вероятно ще ги гледат не само фенове, но и хора, които не ги харесват и чакат с нетърпение да видят как ще се изложат.  Иначе Гери отдавна е в добри колегиални отношения с Халваджиян.

Нейната звезда изгря през 2014 г. в продуцирания от фамилията „Х Фактор”. Оттогава тийн идолката поддържа постоянна топла връзка с телевизионерите. За Златка Райкова пък се знае, че далеч преди да пробие с голи снимки в известно мъжко списание, е правила отчаяни опити за кариера на певица.Мечтата на живота й била да стане музикална звезда.

Преди години се пробва в една от първите дамски чалга формации – „Фатално 3”. Продуцент й е миската Жени Калканджиева. Триото обаче бързо се разпада. Днес Златка се изявява не само като модел, но и като дизайнер, а от време на време – с малки роли в киното и телевизия. Но продължава да мечтае за музикалната сцена и според запознати, в участието в „Капките” вижда шанс да се докаже с глас.  

Според слуховете, третият сигурен участник във формата е Константин. Музикантът е любимец и на мъже, и на жени и това вероятно ще му гарантира място на финалите. Говори се, че Софи Маринова също била поканена в новия сезон на шоуто. Тя със сигурност няма проблеми нито с пеенето, нито с имитирането на други изпълнители, особено на личния си идол Лили Иванова.

Как обаче ще се справи с танците на сцената, е въпрос с много неизвестни, пише "Уикенд".  Съдейки по практиката на Магърдич Халваджиян до момента, не е изключено да привлече в имитаторското шоу и участник от последния „Х Фактор”.

Много вероятно е това да бъде Йоана Димитрова от Монтана, която в края на 2017-а приключи на второ място във формата.

Няма да е изненада, ако в „Капките” видим и танцьора Атанас Паскалев, който е част от балета на шоуто. Той е известен като отличен имитатор на Енрике Иглесиас. Танцувал е и в „Х Фактор”, а в последния сезон на музикалното шоу беше и участник, но не стигна до концертите на живо.

Пробва се и в единствения засега сезон на „Пееш или лъжеш”.  В деня, в който Нова тв пуска „Капките”, Би Ти Ви дава старт на четвъртия сезон на „Мастър шеф”. Готварското шоу обаче тръгва час по-късно от имитаторското – в 21. Във вторник пък по Нова ще върви новото предаване на Мастър шефа Виктор Ангелов – „Hell’s Kitchen”.

Той ще се бори за зрители с доскорошните си колеги в кулинарното предаване на Би Ти Ви Андре Токев и Петър Михалчев, с които се раздели, за да прави собствено предаване. 

Мястото, което освободи, заема италианецът Лео Бианки. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари