Кои са най-странните подаръци за Св. Валентин?

1
Странни подаръци за Свети Валентин
Странни подаръци за Свети Валентин Видео: Нова телевизия

Електрически охладител за вино и дрехи не по мярка. Това са сред най-често връщаните и заменяни подаръци след изминалия Свети Валентин. Кои са най-странните и най-нежеланите подаръци от влюбените провери екип на Новините на Нова.

Съскаща хлебарка за 10 долара безспорно повежда класацията на най-странните подаръци за Деня на влюбените. Зоопарк в предградията на Ню Йорк предлага сертификат за хлебарка, кръстена на името на любимия човек. 

В класацията на ексцентричните подаръци се нарежда и колие, изработено от части от тялото – човешки зъб или дори косъм. Всичко това може да се поръча онлайн и да се достави на любимия. У нас обаче онлайн поръчките за празника все още са далеч по-клиширани. 

При онлайн поръчки на стоки можем да върнем или заменим всеки подарък в двуседмичен срок. След всеки празник валят жалби за неудачни подаръци в потребителските организации. 

Най-често връщаме бижута, обувки и книги, но нищо от това не попада в класацията на най-странните подаръци. Сред тях може да бъде наредена поставка за ножове, предназначена предимно за бивши. Модерни се оказват и дистанционните управления за мъже. На бутоните им има команди като „купи ми цветя”, „забрави за бившата си”, „разтрий ми краката”. 

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари