Кои са най-опасните жени в Европа?

0
Някои от тях са осъдени, били са в затвора, но всички успяват да избягат
Някои от тях са осъдени, били са в затвора, но всички успяват да избягат

Някои от тях са осъдени, били са в затвора, но всички успяват да избягат

Европол издирва 62-ма извършители на тежки престъпления – убийци, дилъри на дрога, серийни измамници. В списъка на европейската полиция повечето са мъже, има обаче и няколко представителки на нежния пол.

Германското издание “Билд“ представя „четири особено опасни жени“, предаде bTV.

policija.si, Interpol, Europol

Момичето със зелените очи

23-годишната Марция Калев Маатук е висока 1,60 метра. При ареста си гледа непоколебимо със зелените си очи.

През август 2019 г. полицейски служители спират 19-годишно момиче, което се оказва, че пренася наркотици в мащаб, който не е само за лична употреба.

Марция, която има татуировки на рамото, ръката и лицето, е обвинена в търговия с дрога. Осъдена е на 15 месеца затвор и глоба от 3500 евро. Тя обжалва присъдата с, преди повторното разглеждане на делото напуска Малта и се укрива.

Според разследващите тя е със съпруга си, който също е издирван за производство на синтетични наркотици и експлозиви.

Цветарката, която наема убиец за съпруга си

На 24 януари 2014 г. 42-годишната Ева Замечникова от Словакия иска окончателно да се раздели със съпруга си. Обаче не чрез развод, а чрез наемен убиец. Мотивът ѝ – не искала да стига да подялба на къщата, в която живеели.

Ева, която имала цветарски магазин, наела криминално проявен мъж и му обещала 50 000 евро заплата. Късметът ѝ обаче бил лош. След няколко неуспешни опита за убийство, наетият мъж сам се явил в полицията.

Замечникова отхвърля обвиненията в съда, но въпреки това е изпратена в затвора за осем години. През август 2014 г., когато е освободена за кратко, защото ражда детето си, тя се възползва от възможността да избяга.

Спасителка на животни, която е член на наркомафията

31-годишнатаТаня Гомес е красива жена, която с лекота може да извърви пътя на модел. Според Европол обаче тя избира да бъде е опасен член на наркомафията.

Според разследващите брюнетката е пренасяла килограми дрога и милиони долари в брой из Европа.

Твърди се, че е имала гениален камуфлаж - ръководила е международната организация за спасяване на животни HundGärin, която е била активна до декември 2020 година във Фейсбук. Предполага се, че е участвала и в мрежа за бездомни животни и незаконното им транспортиране в чужбина.

По време на акция в Стокхолм полицията открива чанти, пълни с милиони Следователите успяват да съберат множество доказателства срещу Таня Гомес. Издирват я от март 2021 г.

Силата да убеждаваш

33-годишната Марина Крамбергер очевидно има голямата сила да убеждава, както и развинтено въображение. За съжаление словенката използва способностите си в ущърб на околните - тя е издирвана като опасна серийна измамница.

Тя е осъдена за няколко измами. Укрива се от 20 юли 2021 г. и продължава да върши престъпления.

Каква е нейната схема? Изрича авантюристични лъжи и убеждава жертвите си да ѝ прехвърлят големи суми пари, да наемат квартири или коли. Накрая нищо неподозиращите хора остават бе сумите по сметките си.

Според Европол Крамбергер пътува много често и най-вероятно е с друга жена.

Информация за издирваните жени може да съобщава анонимно онлайн. Според Европол европейската разследваща мрежа ENFAST реагира денонощно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    сещам се за една
    урсула фон дер лайнер Сигурно и други има от американските масонски васални слуги в европа, просто не им знам имената и не ме интересуват. Може би кьовеши и тея българските курви от пп/дб също.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари