Кои са най-модните чанти за рамо през 2023?

2
Чантите са проектирани да надхвърлят сезоните и са готови да се превърнат във вечни ежедневни продукти
Чантите са проектирани да надхвърлят сезоните и са готови да се превърнат във вечни ежедневни продукти

Въпреки че тенденциите са склонни да се колебаят с напредването на всеки сезон, най-добрите дизайнерски чанти остават в гардероба ви година след година – приятелско напомняне, че внимателното харчене за нови модели на чанта през рамо за гардероба ви може да доведе до компенсиране на разходите.

Ключът, чантата през рамо, кръстосаните дръжки са новите тенденции за 2023. Но има и други предложения, които ви помагат да развиете стила си - да сложите небрежни балерини и часовник или да се разкрасите със сандали на ток и диамантени обеци.

Тенденцията на чантите през рамо 2023

Утилитарен стил

С нарастването на популярността на карго панталоните и богатите на отделения палта идва разнообразие от практични портмонета, подходящи за тях. Помислете: много място, ципове и джобове, изработени от тъкани, подходящи да поемат всички елементи.

Вечните модели

Със сигурност не е съвпадение, че марките се връщат в архивите си, за да съживят емблематичните парчета от миналото, които са издържали изпитанието на времето – от чантата Cleo на Prada, вдъхновена от 90-те години, до чантата Jackie на Gucci от 1961 г. Независимо дали се интересувате в покупка за инвестиция за цял живот или търсене на ретро силует, елегантната черна чанта през рамо е една от най-умните тенденции, към която да се хванете този сезон.

Стилове, които блестят

Откакто седмицата на модата направи блестящото си завръщане към личното програмиране, в много от нейните подиуми цари безспорно празнично усещане. Така че, когато става въпрос за нашите гардероби, ние сме принудени да поддържаме партито на оптимизма с всички тези искри: метална мрежа, кристали, пайети и изобилие от диамантени детайли.

Тъкани

Блестящи кожи, гладък велур, веган алтернативи и пухени тъкани са сред гамата от материали, които са преплетени за вашето удоволствие от носенето. Гледайте на това като на Bottega Veneta естетически подходящ за всеки бюджет.

Дръжки с "палава" геометрия

Пътят към намирането на вашия личен стил тази година може да не е непременно под формата на права линия и това важи и за чантите. Разчупените форми може да добавят една по-разчупена структура, за да добавят нотка причудливост към вашия външен вид.

Индивидуални портмонета

Казахме го веднъж и ще го кажем отново: най-добрите тенденции, които трябва да изпробвате, са тези, които са уникално подходящи за вас и вашето настроение. И тъй като светът на стила се насочва изцяло към странни колаборации в момента, има безкрайна възможност да намерите перфектната чанта „нещо“ за вашата личност. Любовни форми? Чантите във формата на сърце à la Alaïa – забелязани в целия уличен стил са това, което ще привлича погледите тази година. Готови ли сте?

Какви модели да изберем?

Докато максимализмът беше начело на най-желаните стилове на чанти през миналия сезон, тенденциите в чантите през рамо, които ще определят годината, са по-рационализирани, фини и изискани. Скромният лукс се превръща в основна тенденция, когато става въпрос за чанти за 2023 г.

От сребърни до украсени чанти и от двойни чанти до дизайни на горни дръжки, стиловете на чантите през рамо от следващия сезон не правят крещящо изявление, нито са толкова минималистични, че губят всякаква естетическа отличителност. За 2023 г. чантите са проектирани да надхвърлят сезоните и са готови да се превърнат във вечни ежедневни продукти. Как ви изглежда това?

Разбира се, все още не късно за ново попълнение и мястото, където се намира то е ССС. Марката предлага топ модели в сайта и своите физически магазини. Шик, качество и лукс - това ви очаква в ССС. А за вас остава най-трудното: да изберете своята нова чанта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари