Модерни аксесоари, които ще допълнят всеки стил

1
Може да изглеждате максимално стилно, ако включите един или няколко аксесоара
Може да изглеждате максимално стилно, ако включите един или няколко аксесоара

Може да изглеждате максимално стилно, ако включите един или няколко аксесоара

Определено е важно да комбинирате най-подходящите и любими за вас дрехи за чудесен стил. Но без точните аксесоари той няма да бъде изцяло завършен. Те могат да добавят акцент или просто да се впишат чудесно в избрания тоалет. При всички случаи ще изглеждате максимално стилно, ако включите един или няколко аксесоара. Ще ви предоставим идеи за такива, за да ви улесним в избора.

Обичате аксесоарите ви да преливат цветово с цялостния ви тоалет?

Ако вие сте от хората, които обичате аксесоарите да са в същата гама на тоалета ви и просто да преливат цветово, идеите тук са точно за вас. Можем да ви препоръчаме да избирате чанта и обувки в един цвят, който е наличен като такъв и на част от дрехите ви. Например имате лилава блуза, чанта и обувки и пола в друг цвят. Друг много добър вариант е да изберете класически цвят, който се връзва с доста неща. Например черното може да бъде комбинирано с множество различни дрехи. Същото се отнася и за бялото. Ако пък обичате кафявата гама, то всякакво кафяво или бежово ще си отива, а също ще можете да го носите и с черно, сиво и още. Разгледайте доста интересни варианти във всички тези цветове от оферта пинко.

Предпочитате аксесоарите ви да са основен акцент на стила ви?

В случай пък, че искате открояващи се аксесоари, които се превръщат в основен акцент на вашия тоалет, вариантите също са много. За начало можем да ви препоръчаме да заложите на по-наситени тонове. Например да изберете обувки и чанта в такъв или пък само чанта. Да кажем, ако сте с по-изчистен тоалет, защо да не заложите на аксесоари в наситено оранжево, розово или синьо? Друг вариант е да оставите чантата и обувките по-изчистени и акцентът да бъде на цветни или пък по-големи бижута. Освен това може да изберете и не толкова различен цвят за чанта или обувки, но пък по-нетрадиционен модел. Само още една идея е на тях да има интересна катарама или друг акцент в нетрадиционен цвят, а останалата част да е в по-ненаситен такъв. Разгледайте интересни по-изчистени тоалети, които лесно ще комбинирате с аксесоари за максимален акцент тук: https://answear.bg/m/tom-tailor.

Обичате да добавяте много аксесоари и да ги комбинирате подходящо?

В случай, че пък за вас е важно винаги да носите много аксесоари и това е определящо за цялостния ви стил, също ще имате доста варианти. Спокойно можете да носите много такива с всеки тоалет. Тук по-важното е всички те да са в подходящ синхрон помежду си, а и с дрехите ви. Една опция е да заложите на определен цвят. Например имате малко зелено по дрехите си. Можете да изберете различни аксесоари, като всеки от тях също да включва малко от цвета. Да кажем чанта със зелена катарама, обувки със зелени връзки, часовник с такава каишка и бижу с камък в цвета. Друг вариант е да заложите на група аксесоари в например черно, които лесно се комбинират с всичко. Можете да се водите и по предпочитаните от вас бижута. Ако залагате на златни, то изберете чанта и обувки с такива орнаменти. За сребърни, съответно добавете и нещо в този тон по останалите аксесоари в тоалета си. Разгледайте някои опции за такъв тип аксесоари с изключително високо качество от Armani мода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари