Кой как се жени според зодията

0
Отличителните белези на зодиите, като се стигне до брак
Отличителните белези на зодиите, като се стигне до брак

Сватбата е едно от най-важните събития в живота на жените.

Мъжете обаче също се вълнуват от организацията на тържеството. Едни поемат нещата в свои ръце, други се налага да са под строгия ви контрол. Трети имат креативни идеи, които да доведат до нещо незабравимо. И в крайна сметка всичко пак опира до зодията.

Овен

Спонтанността е отличителна черта на хората от знака. Затова не чакайте, че Овенът ще планира сватбата отрано. Когато реши да се жени, той го прави без всякакви условности. Ако сте решила да му отдадете сърцето си, тържеството ще е в тесен кръг, в който ще са само най-близките ви. Просто няма да имате време, за да поканите колеги и по-далечни роднини.

Телец

Не им е чужда романтиката, макар не винаги да го признават. В техните представи сватбата се асоциира с всички традиционни атрибути - задължително ергенско парти, бяла рокля за булката, многопластова торта с марципанови фигурки. В края на краищата Телците са уверени, че се женят за пръв и последен път, така че всичко трябва да е по протокол.

Близнаци

Мъжете от зодията изобщо не бързат да надяват брачния хомот. По-скоро е обратното - по всякакъв начин се стремят да го отложат. Но опре ли работата до кокал, се впускат с цялото си сърце. Първото нещо, с което ще се сблъскате, е креативната им мисъл. Ежедневно в главите им ще се раждат гениални идеи, нямащи нищо общо с онова, което са ви предложили вчера.

Рак

Доверието и любовта са най-висшите ценности за Рака. Той възприема брака като закономерна кулминация на сериозните отношения, а денят на сватбата е един от най-съществените в живота му. Така че избраникът ви няма да пожали време и средства, за да планира събитието и да се погрижи всичко да е на ниво. Безразлично му е колко гости ще има, важно е там да са най-близките му.

Лъв

Женитбата му трябва да е ярка, запомняща се - помпозно събитие, което гостите дълго ще обсъждат. Вариантът подписване и ресторант с кумовете и родителите изобщо не се вписва в представите му за сватба. Лъвът подготвя нещо грандиозно и с огромно количество покани. Масите се скършват от деликатеси и елитен алкохол. А на гостите е забранено да си тръгват преди полунощ.

Дева

Главното изискване на мъжа Дева към сватбата е всичко да е направено с вкус - стилно и изискано. Правилото се разпространява и върху облеклото ви - никакви ултра къси рокли или тоалети като торта. Времето, оставащо до церемонията, той ще прекара в щателна подготовка на събитието, без да пропусне нито един нюанс. Планирането е силната страна на знака.

Везни

Ако избраникът ви е Везна, пригответе се - ще го вълнува всичко, и то веднага. Максимално внимание ще отдели не на желанията ви, а на стремежа всичко да изглежда хармонично. Младоженецът ще се радва да види на сватбата и роднини, и приятели, и шефовете си - на принципа: "Колкото повече, толкова по-добре". И не се надявайте, че цяла вечер ще танцува с вас - ще се стреми да обърне внимание на всеки гост.

Скорпион

Дълго-дълго ще се съмнява - действително ли е срещнал жената на мечтите си и ще разглежда нещата едва ли не под микроскоп. Но в момента, в който съмненията му изчезнат и разбере, че е намерил единствената, с ентусиазъм ще започне подготовка за сватбата. Както се досещате, церемонията трябва да е безупречна и да мине без засечка. Гостите ще са малко - той няма да покани хора, които са го разочаровали.

Стрелец

Когато узрее за тържество, ще се радва да види там близки, приятели и познати, които при него са огромно количество. Развлеченията ще започнат много преди самото събитие. Всичко екзотично тегли Стрелеца, затова той ще направи незабравимо ергенско парти. По-вероятно е обаче да покани кючекчийки, отколкото да заложи на обичайния стриптийз.

Козирог

Стиснатостта им проличава и тук - дори собствената им сватба не е повод да развържат кесията. Така че не се учудвайте, ако любимият ви пести от всичко, което може да се икономиса. Той ще сведе разходите до минимум, мотивирайки се с факта, че важна е смяната на статуса, а не антуражът. Освен това не обича изненадите, така че съгласувайте всичко с него.

Водолей

Да обвържете Водолея не е лесна задача, но и не може да се нарече неизпълнима. Намери ли жена, която не ограничава свободата му, е склонен да се предаде. И избраницата, и гостите му обаче не бива да смятат, че тържеството ще се проведе по всички канони. Този мъж ще съумее да придаде на церемонията нотка ексцентричност и задължително ще внесе своя дан за "уау" ефект.

Риби

От гледна точка на Рибите сватбата е отличен повод да направят приказката действителност. Но романтичното им настроение е далече от суровата реалност, затова е добре да вземете нещата под собствения си контрол. В противен случай всичко ще се прави в последния момент и ще ви струва много време и нерви. Просто за Рибите хаосът е естествено състояние на душата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари